Hallitus

Lippukunnan hallitus pitää huolta siitä, että koko lippukunnan toiminta pyörii. Hallitus koostuu viidestä johtajasta sekä puheenjohtajasta. Hallitukseen puheenjohtajana toimii lippukunnanjohtaja.

Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja käy läpi yhdessä kuluneen kuukauden tapahtumia ja ajankohtaisia asioita ja tekee koko lippukuntaa koskevia päätöksiä. Lippukunnan hallituksen jäsenet valitaan kerran vuodessa syyskokouksessa ja toimivat hallituksessa vuoden ajan.

Vuoden 2022 lippukunnan hallitus:

Lippukunnanjohtaja, hallituksen puheenjohtaja – Johtaa hallitusta ja lippukuntaa

Emmi Jokela

Olen lippukunnanjohtaja, eli hallituksen puheenjohtaja. Se tarkoittaa, että olen aina valmiina ja mukana, mitä lippukunnassa tapahtuukin. Partion ulkopuolella olen keväällä valmistuva eläinlääkäri, joka kuluttaa vapaa-aikaansa koirien kanssa touhuten ja tallilla käyden. Villakoirat Carbon ja Dorin voi myös toisinaan bongata mukana partiotapahtumista!

Ohjelmajohtaja – vastaa yleisesti lippukunnan toiminnasta

Aino Leppäkorpi

Lippukunnassa tehtäviini kuuluu ikäkausivastaavien kanssa viikkotoiminnan johtaminen sekä lippukunnan yhteisten tapahtumien järjestely. Partion ohella opiskelen sairaanhoitajaksi.

Pestijohtaja – Vastaa johtajistosta

Aku Mustalahti

Partiossani aikani kuluu pääsääntöisesti hallituspuolen tehtävissä. Pestijohtajana tehtäviini kuuluu mm. lippukunnan johtajaresurssien ja johtajien kouluttautumisen hallinta, sekä aikuisrekry. Partiokasvatuksessa lähellä sydäntä on jokaisen tasavertaisuus ja mielipiteen arvokkuus. Olen kiinnostunut tekniikasta ja fysiikasta ja opiskelen konetekniikkaa Aalto-yliopistossa. Lisäksi urheilen monin tavoin ja välillä liikaakin.

Taloudenhoitaja – Vastaa lippukunnan talousasioista

Frida Sohlberg

Taloudenhoitajuuden ulkopuolella olen neulova ja lukeva lukiolainen. Silloin kun en ole johtamassa sudenpentuja tai paperipartion saloissa, menee aika jonkun muun projektin tai kavereiden parissa.

Viestintävastaava – Vastaa lippukunnan ulkoisesta viestinnästä

Elina Leppäkorpi

Ryhmänjohtajuuden lisäksi toimin hallituksessa viestintävastaavana ja hommiini kuuluu mm. NiiNun sosiaalisten medioiden päivittely, kuukausitiedote Haukkapostin luominen sekä nettisivujen ylläpito. Partion ohella opiskelen lukiossa ja vapaa-ajalla käyn kuntosalilla ja vietän aikaa ystävien kanssa.

Jäsenrekisterihoitaja – Vastaa lippukunnan jäsenrekisteri Kuksan ylläpidosta

Olavi Kanerva

Toimin jäsenrekisterivastaavana, eli toiminta-alueisiini kuuluu kaikki jäsenyyksiin liittyvät asiat. Tällä hetkellä olen armeijassa, mutta se ei kuitenkaan hallituspestiä haittaa, sillä onneksi nykyään hommat hoituvat myös etänä! Vapaa-aika kuluu partion lisäksi muissa harrastuksissa tai kavereiden kanssa.