Hallitus

Lippukunnan hallitus pitää huolta siitä, että koko lippukunnan toiminta pyörii. Hallitus koostuu viidestä johtajasta sekä puheenjohtajasta. Hallitukseen puheenjohtajana toimii lippukunnanjohtaja.

Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja käy läpi yhdessä kuluneen kuukauden tapahtumia ja ajankohtaisia asioita ja tekee koko lippukuntaa koskevia päätöksiä. Lippukunnan hallituksen jäsenet valitaan kerran vuodessa syyskokouksessa ja toimivat hallituksessa vuoden ajan.

Vuoden 2021 lippukunnan hallitus:

Lippukunnanjohtaja, hallituksen puheenjohtaja – Johtaa hallitusta ja lippukuntaa

Aku Mustalahti

Olen lippukunnanjohtaja, eli hallituksen puheenjohtaja. Se tarkoittaa, että olen aina valmiina ja mukana, mitä lippukunnassa tapahtuukin. Partiokasvatuksessa lähellä sydäntä on jokaisen tasavertaisuus ja mielipiteen arvokkuus. Olen kiinnostunut tekniikasta ja fysiikasta ja opiskelen konetekniikkaa Aalto-yliopistossa. Lisäksi urheilen monin tavoin ja välillä liikaakin.

Ohjelmajohtaja – vastaa yleisesti lippukunnan toiminnasta

Niilo Lehtikuja

Lippukunnassa tehtäviini kuuluu ikäkausivastaavien kanssa viikkotoiminnan johtaminen sekä lippukunnan yhteisten tapahtumien järjestely. Lippukunnan ulkopuolella olen myös EPT:n hallituksessa. Partion ulkopuolella opiskelen informaatioverkostoja Aallossa. Muihin harrastuksiini kuuluu kitaransoitto, beachvolley ja villakoirieni Carbon ja Dorin rapsuttelu.

Pestijohtaja – Vastaa johtajistosta

Emmi Jokela

Partiossani aikani kuluu pääsääntöisesti hallituspuolen tehtävissä. Pestijohtajana tehtäviini kuuluu mm. lippukunnan johtajaresurssien ja johtajien kouluttautumisen hallinta, sekä aikuisrekry. Partion ulkopuolella olen valmistumista lähenevä eläinlääkäriopiskelija, joka kuluttaa vapaa-aikaansa kahden villakoiransa kanssa harrastellen. Koirat Carbon ja Dorin voi myös toisinaan bongata mukana partiotapahtumista!

Taloudenhoitaja – Vastaa lippukunnan talousasioista

Frida Sohlberg

Taloudenhoitajuuden ulkopuolella olen neulova ja lukeva lukiolainen. Silloin kun en ole johtamassa Pikkuoravia tai paperipartion saloissa, menee aika jonkun muun projektin tai kavereiden parissa.

Viestintävastaava – Vastaa lippukunnan ulkoisesta viestinnästä

Aino Leppäkorpi

Ryhmänjohtajuuden lisäksi toimin hallituksessa viestintävastaavana ja hommiini kuuluu mm. NiiNun sosiaalisten medioiden päivittely, kuukausitiedote Haukkapostin luominen sekä nettisivujen ylläpito. Partion ohella opiskelen sairaanhoitajaksi ja vapaa-ajalla tykkään kokata ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Jäsenrekisterihoitaja – Vastaa lippukunnan jäsenrekisteri Kuksan ylläpidosta

Olavi Kanerva

Toimin jäsenrekisterivastaavana, eli toiminta-alueisiini kuuluu kaikki jäsenyyksiin liittyvät asiat. Hallituspestin lisäksi toimin ryhmänjohtajana. Tarkoitukseni on valmistua lukiosta keväällä ja lähteä kesällä armeijaan. Tämä ei kuitenkaan hallituspestiä tule haittaamaan, sillä onneksi nykyään hommat hoituvat myös etänä! Vapaa-aika kuluu partion lisäksi muissa harrastuksissa tai kavereiden kanssa.